23 Ekim 2014 Perşembe

Kremşantili Kurabiye


Genel Bilgiler

Kalori Hesabı:50 kalori
Hazırlama Süresi: 25 dk.
Porsiyon Adedi: 32 Adet



Malzemeler
  • 1 paket toz kremşanti
  • 1 su bardağı sıvıyağ
  • 3 su bardağı un
Süslemek İçin
  • Pudra Şekeri
Yapılışı
  • Kremşanti ile sıvıyağ çırpılır. Çırpma işlemini mikserle yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.
  • Yavaş yavaş un eklenerek yoğurulur.
  • Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılıp, avuç içinde yuvarlatılır.
  • Yağlanmış tepsiye konan parçalar  180 derecede çok kızarmayacak şekilde pişirilir (yaklaşık 25 dk)
  • Üzerine pudra şekeri serpilir ve ılık servis edilir.
Afiyetle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder